FORGOT YOUR DETAILS?

CREEAZA CONT

Pompe de căldură THERMA V R32 Split

LG THERMA V R32 Split oferă o soluție puternică de încălzire pentru spațiile interioare. Poate funcționa pe vreme extrem de rece, cum ar fi -25 ℃ și poate încălzi apa până la 65 ℃

COMPRESORUL REVOLUTIONAR R1

THERMA V R32 Split este echipat cu compresorul revolutionar R1. Acest compresor avansat a îmbunătățit în special mișcarea de înclinare a scroll-ului, sporind eficiența și fiabilitatea generală. În plus, intervalele de funcționare ale compresorului sunt îmbunătățite pentru a efectua de la 10Hz la 135Hz.

AGENT FRIGORIFIC R32

THERMA V R32 Split este echipat cu agent frigorific R32, agentul frigorific durabil din punct de vedere ecologic, care are un potențial de încălzire globală de 675, cu 70% mai mic decât cel al R410A. Cu agentul frigorific R32, THERMA V R32 Split este extrem de eficient din punct de vedere energetic ca soluție de încălzire mai ecologică.

Instalare ușoară și flexibilă

THEMRA V R32 Split poate fi instalat cu ușurință și flexibilitate în toate tipurile de case. Componentele integrate de apă * din unitatea interioară facilitează instalarea într-un timp mai scurt. În plus, lungimea extinsă a conductelor de agent frigorific crește până la 50 m, iar țevile pot fi conectate în trei direcții diferite (înainte, lateral și înapoi), ceea ce face instalarea mai simplă și mai flexibilă.

Setare pre-instalare

Pe baza informațiilor despre site-ul de instalare, instalatorii pot pregăti presetarea cu LG Heating Configurator și pot salva datele în cardul de memorie de la biroul lor. Deci, pe site, instalatorii pot introduce pur și simplu card de memorie în spatele telecomenzii pentru a activa datele de configurare. Acest lucru permite punerea în funcțiune rapidă și ușoară pentru instalatori.

TOP