FORGOT YOUR DETAILS?

CREEAZA CONT

Pompe de căldură THERMA V R32 Monobloc

LG THERMA V R32 Monobloc este o unitate all-in-one echipată cu un compresor R1 inovator și ecologic și agent frigorific R32. Această unitate poate funcționa pe vreme extrem de rece, cum ar fi -25 ℃ și poate încălzi apa până la 65 ℃.

COMPRESORUL REVOLUTIONAR R1

THERMA V R32 Monobloc este echipat cu compresorul revolutionar R1. Acest compresor avansat a îmbunătățit în special mișcarea de înclinare a scroll-ului, sporind eficiența și fiabilitatea generală. În plus, intervalele de funcționare ale compresorului sunt îmbunătățite pentru a efectua de la 10Hz la 135Hz.

AGENT FRIGORIFIC R32

THERMA V R32 Monobloc este echipat cu agent frigorific R32, agentul frigorific durabil din punct de vedere ecologic, care are un potențial de încălzire globală de 675, cu 70% mai mic decât cel al R410A. Cu agentul frigorific R32, THERMA V R32 Monobloc este extrem de eficient din punct de vedere energetic ca soluție de încălzire mai ecologică.

SERVICE FACIL

Soluția de încălzire multifuncțională, cu componente principale încorporate, permite instalarea ușoară fără lucrări suplimentare de conducte de agent frigorific. Instalatorii pot verifica și furniza cu ușurință prin înlăturarea a doar 3 șuruburi. Mai mult, filtrele de apă tip clip sunt instalate pentru o întreținere ușoară a filtrului, fără a fi nevoie de scule suplimentare.

Setare pre-instalare

Pe baza informațiilor despre site-ul de instalare, instalatorii pot pregăti presetarea cu LG Heating Configurator și pot salva datele în cardul de memorie de la biroul lor. Deci, pe site, instalatorii pot introduce pur și simplu card de memorie în spatele telecomenzii pentru a activa datele de configurare. Acest lucru permite punerea în funcțiune rapidă și ușoară pentru instalatori.

pompa de caldura aer-apa

TOP